В Одесі легковик збив жінку на "зебрі"

В Одесі легковик збив жінку на "зебрі".

В Одесі легковик збив жінку на "зебрі". Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
02 серпня 2022 11:30

Сьогодні, 2 серпня, у Київському районі Одеси, що на вулиці Довгою, збили жінку на "зебрі". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Одеської області.

За попередньою інформацією, сьогодні вранці водій автомобіля ВАЗ, під час проїзду перехрестя вулиць Довга-Львівська, не переконався у безпеці руху, і не пропустив пішохода, яка рухалася нерегульованим пішохідним переходом. Внаслідок інциденту стався наїзд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалу госпіталізували до лікарні. На місці ДТП працює слідчий. Подробиці з'ясовуються.

В Одесі легковик збив жінку на В Одесі легковик збив жінку на

В Одесі легковик збив жінку на В Одесі легковик збив жінку на

Нагадаємо, що Дарницький районний суд Києва виніс рішення щодо ДТП, яке сталося більше трьох років тому на трасі Одеса-Київ у районі Любашівки. В аварії загинув семирічний хлопчик, син винної аварії. А семирічна дівчинка здобула інвалідність.

Мати постраждалої дівчинки вимагала стягнути з подруги 500 тисяч гривень як моральну компенсацію. Суд задовольнив позов лише частково, зобов'язавши винуватку заплатити 254 тисячі гривень потерпілій і трохи більше 3000 гривень за процесуальні витрати. Також водій отримала два роки умовно із позбавленням права керування автомобілем на один рік.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах