В Одесі можна буде безкоштовно скласти тест на ВІЛ та гепатити

В Одесі можна буде безкоштовно скласти тест на ВІЛ та гепатити.

В Одесі можна буде безкоштовно скласти тест на ВІЛ та гепатити. Фото: odessa-life.od.ua

Події
07 червня 2022 18:03

Завтра, 8 червня, з 11:00 до 14:00 відбудеться акція безкоштовного тестування на ВІЛ, а також на гепатити В та С. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Одеської мерії.

Так, тестування проходитиме у волонтерському центрі у школі №117 на вулиці Рішельєвській, 18 (вхід з вулиці Жуковського). Заздалегідь записуватись не потрібно, все пройде в порядку живої черги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тестування будуть проводитися конфіденційно за допомогою мультитесту. Одна крапля крові – 15 хвилин – чотири аналізи (ВІЛ, вірусні гепатити В та С, сифіліс).

Під час попередньої акції замість запланованих двох годин фахівці проводили тестування цілих шість годин – так багато виявилося бажаючих перевірити своє здоров'я в Одесі.

З 93 обстежених 12 осіб своєчасно дізналися про наявність у себе захворювання та отримали можливість розпочати лікування на ранній стадії, до появи тяжких наслідків для здоров'я.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах