В Одесі можуть відкритися лише 33 школи

В Одесі можуть відкритися лише 33 школи.

В Одесі можуть відкритися лише 33 школи. Фото: cheline.com.ua

Події
10 серпня 2022 09:27

В Одесі лише 33 школи зі 122 виявилися придатними для очного навчання. Все через відсутність чи неготовність бомбосховищ. Про це повідомляє " Суспільне ".

За словами директора департаменту освіти Одеської міськради Олени Буйневич, усі охочі можуть перейти з очного навчання на дистанційне. Для учнів створять окремі "віддалені класи".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб перевести туди дитину, батьки мають повідомити про це керівництво своєї школи.

"Кожна сім'я самостійно визначає, в якому режимі вчитиметься дитина. Про бажання вчитися дистанційно вже повідомили 95% батьків. Вчителів нам вистачає. Так, деякі з них за кордоном, але працюють віддалено", - заявила Буйневич.

Багато дітей зараз за кордоном, але вони хочуть продовжувати навчання в одеських школах. Частина учнів перейшла до закордонних установ, проте місце в українських школах за ними зарезервовано.

Крім того, влаштувати дітей до одеських шкіл можуть також внутрішньо переміщені особи. Для цього потрібно звернутися до районних відділів освіти. Місцева реєстрація не потрібна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах