В Одесі назвали ще два будинки, яким компенсуватимуть покупку генераторів

В Одесі назвали ще два будинки, яким компенсуватимуть покупку генераторів.

В Одесі назвали ще два будинки, яким компенсуватимуть покупку генераторів. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
14 лютого 2023 15:09

В Одесі частково компенсують вартість закупівлі електрогенераторів для двох ОСББ Київського району – загальна сума компенсації становила 163 тисячі гривень. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Загальна сума компенсації склала згідно з розпорядженням Одеського міського голови 163 тисячі гривень. Йдеться про будинки:

- ОСББ "Вільямська-59-К" – 100 000 гривень;
- ОСББ "Вільямська-59-Д" – 63 000 гривень;

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли, що ОСББ і ЖБК в Одесі тепер зможуть отримувати компенсацію 70% вартості генераторів, але не більше 100 тисяч гривень на будинок. Програма передбачає, що ОСББ купує генератор, потім звертається до райадміністрації у місті, надає всі чеки, документи та отримує компенсацію у 70% вартості.

Порядок розподілу компенсації ухвалили на сесії 30 листопада минулого року у складі Міської цільової програми цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Одеси на 2022-2026 роки (розділ IV). Робота з цієї програми триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах