В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих із пляжів

В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих з пляжів.

В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих з пляжів.

Події
23 травня 2022 14:21

Одеські патрульні стали ходити пляжами та пояснювати відпочиваючим про небезпеку. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

На вихідні в Одесі патрульні проводили превентивні рейди. Вони їздили по трасі здоров'я з гучномовцем і попереджали про небезпеку, спілкувалися із запальними одеситами та просили їх покинути узбережжя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що поки що городян за порушення не штрафують.

Патрульні вкотре нагадують одеситам про заборону ходити на пляжі та узбережжя Одеси та регіону. Особливо це є небезпечним після шторму, коли є небезпека підривів мін.

  • В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих із пляжів фото
  • В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих із пляжів фото 1
  • В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих із пляжів фото 2
  • В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих із пляжів фото 3
  • В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих із пляжів фото 4

В Одесі патрульні стали проганяти відпочиваючих із пляжів фото



Всі фото: facebook.com/odesapolice

Тим часом на Одещині запровадили заборону на відвідування пляжних зон. Як повідомили у Білгород-Дністровській районній державній адміністрації, там заборонили перебування осіб, крім тих, що виконують військові/спеціальні завдання, на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області на час дії воєнного стану.

Власникам приміщень, земельних ділянок, що прилягають до пляжної зони, суб'єктам господарювання у сфері готельно-ресторанного бізнесу, туризму та інших видів діяльності, які мають вихід у пляжну зону в межах прибережної захисної смуги Чорного моря, потрібно забезпечити дотримання озвученої заборони. Господарську діяльність необхідно провадити з урахуванням вимог наказу.

Також їм слід щодня візуально обстежити прилеглу територію на наявність вибухонебезпечних предметів, а у разі виявлення підозрілих предметів невідкладно повідомляти органи ДСНС України та/або Національної поліції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах