В Одесі почастішали випадки крадіжки генераторів

В Одесі почастішали випадки крадіжки генераторів.

В Одесі почастішали випадки крадіжки генераторів. Фото: vseodetyah.com

Події
12 грудня 2022 10:40

Одеська поліція повідомляє про зростання випадків крадіжки генераторів та закликає прив'язувати їх надійними кріпленнями. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, блекаут збільшив попит на пристрої, що виробляють електричний струм. Генератори громадяни виставляють на вулиці, це правильно: так потребує техніки безпеки. Але водночас часто не дотримуються правил захисту від нечесних на руку людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські викривають таких осіб і зазначають, що за майнові злочини, скоєні в умовах воєнного стану, у рази посилено відповідальність. Зокрема, частина четверта статті 185 Кримінального кодексу України тягне за собою позбавлення волі від п'яти до восьми років.

Слідчі проводять досудові розслідування за фактом кількох крадіжок генераторів у місті Одесі та області. Їхні зловмисники викрали з вулиць просто під час роботи.

Щоб унеможливити вільний доступ до своїх пристроїв сторонніх осіб, просимо громадян вжити належних заходів. Прикріплюйте їх ланцюгами або іншими надійними кріпленнями, не залишайте без нагляду.

Якщо хтось уже став жертвою злодіїв чи свідком злочину, звертайтеся на спецлінію "102" або до місцевого підрозділу поліції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах