В Одесі помітили рідкісний Bentley Continental GT із незвичайним тюнінгом

В Одесі помітили рідкісний Bentley Continental GT із незвичайним тюнінгом.

В Одесі помітили рідкісний Bentley Continental GT із незвичайним тюнінгом. Фото: фото: top_car_krop

Події
24 жовтня 2022 12:20

У мережі з'явилися знімки цікавого автомобіля, який удалося зняти на вулицях Одеси. Сама модель українцям добре знайома – це Bentley Continental GT. Водночас, знайдений в Одесі екземпляр має унікальні доопрацювання. Про це повідомляє auto.bigmir.net

Над конкретним екземпляром авто попрацювали фахівці ірландського тюнінг-ательє ONYX Concept. Якщо говорити конкретніше, то в Одесі виявили Bentley Continental GT Onyx Concept Version II 2004 випуску.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тюнінгована версія отримала особливий аеродинамічний обвіс та колісні диски. Окрім зовнішніх напрацювань, автомобіль також має кілька технічних удосконалень, а саме занижений кліренс, спортивний вихлоп та дифузор майже на всіх кузовних елементах. Якщо говорити про технічний бік проекту, то потужність доробленого Bentley складає 600 к.с., що дозволяє цьому спортивному купе розмінювати першу сотню за чотири секунди.

В Одесі помітили рідкісний Bentley Continental GT із незвичайним тюнінгом.В Одесі помітили рідкісний Bentley Continental GT із незвичайним тюнінгом. Фото: фото: top_car_krop

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах