В Одесі поновила роботу Консультативна місія ЄС

В Одесі поновила роботу Консультативна Місія ЄС.

В Одесі поновила роботу Консультативна Місія ЄС. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
02 вересня 2022 23:35

Консультативна місія Європейського Союзу відновила роботу в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Так, сьогодні начальник Одеської ОВА Максим Марченко провів зустріч із заступником голови Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України Фредеріком Весслау.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Під час спілкування з головою Одеської ОВА Фредерік Весслау зазначив, що навесні поточного року країни-члени Європейського Союзу доручили місії нові завдання.

Консультативна місія Європейського Союзу відновила роботу в Одесі.Консультативна місія Європейського Союзу відновила роботу в Одесі. Фото: facebook.com/oda.odesa

Зокрема, наразі Консультативна місія надає підтримку правоохоронним органам у переміщенні українських біженців до сусідніх країн ЄС та доставці гуманітарної допомоги до України, а також допомагає судовим органам розслідувати міжнародні злочини.

Консультативна місія Європейського Союзу відновила роботу в Одесі.Консультативна місія Європейського Союзу відновила роботу в Одесі. Фото: facebook.com/oda.odesa

"Місія, як і планувалося, відкриває офіс в Одесі та забезпечуватиме тісну співпрацю з Міжнародним кримінальним судом та Євроюстом. Наші фахівці надаватиму органам влади України стратегічні рекомендації, та забезпечимо організацію навчання ваших фахівців з відповідних питань", – сказав заступник голови Консультативної місії Європейського Союзу із реформування сектору цивільної безпеки України Фредерік Весслау.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах