В Одесі призначили керівника Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції

В Одесі призначили керівника Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції.

В Одесі призначили керівника Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції. Фото: facebook.com/ivan.liptuga

Події
30 сiчня 2023 11:27

Новим керівником Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції в Одесі став колишній директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку України Іван Ліптуга. Про це стало відомо під час Виконавчого комітету Одеської міської ради 30 січня.

"Робота цього Департаменту стає напрочуд важливою після вступу Одеси до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Є два основні напрямки. Перший – представництво міста на міжнародній арені, розвиток культури, збереження культурної спадщини", – сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Іван Ліптуга має економічну та юридичну вищу освіту. Є президентом Національної туристичної організації та представником від України з питань маркетингу у Міжнародній торговій палаті.

Саме Ліптуга був ініціатором розробки туристичного символу Одеси "якір-серце", а також створення асоціації "Туризм Одеси".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах