В Одесі "швидка" не змогла швидко проїхати на пляж через столики кафе

В Одесі швидка не змогла швидко проїхати на пляж через столики кафе.

В Одесі швидка не змогла швидко проїхати на пляж через столики кафе. Фото: bb.lv

Події
09 серпня 2022 17:58

В Одесі, на 16 станції Великого Фонтану, швидка допомога не змогла швидко проїхати на пляж через прибережні кафе. Відповідне відео розлетілося соціальними мережами.

Так, минулими вихідними на пляжі стало погано однією з відпочиваючих. Однак приїхати медикам було досить важко через розташовані вздовж набережні столи з парасольками. Відпочиваючі допомогли звільнити проїзд для проїзду, але це зайняло дорогоцінний час. Причому ця ситуація сталася і на зворотному шляху.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації


Патрульні поліцейські Одеси сьогодні заявили, що перевірили, як водії пропускають автомобілі зі спецсигналами. Вони стверджують, що серйозних проблем із пропуском спецтранспорту у місті немає.

Водій карети швидкої наголошує, що автомобілісти можуть банально не встигнути маневрувати, особливо в межах центру, де вузькі вулиці, припаркований транспорт уздовж дороги та інших місць. У таких ситуаціях допомагає пильність та багаторічний досвід роботи за кермом спецавтомобіля. За цей вид правопорушення передбачено адміністративну відповідальність – штраф у сумі 680 гривень (частина третя, стаття 122 КУпАП).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах