В Одесі сталася пожежа у санаторії "Молдова"

В Одесі сталася пожежа у санаторії "Молдова".

В Одесі сталася пожежа у санаторії "Молдова". Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
28 листопада 2022 10:50

Сьогодні, 28 листопада, в Одесі на території санаторію "Молдова" горіла одноповерхова будівля. Вогонь охопив площу 200 квадратних метрів. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Повідомлення про пожежу надійшло о 4.31. За годину рятувальники ліквідували вогонь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Причина пожежі та збитки встановлюються. На щастя, загиблих та травмованих немає.

Звіт одеських рятувальників за останню добу

Ще одна пожежа сталася у Білгород-Дністровський, що на вулиці Перемоги. 27 листопада о 18:42 надійшло повідомлення про те, що горить домашнє майно у квартирі на шостому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. О 19:21 пожежу загасили. Загинула господиня 1972 року народження. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаркою при використанні свічки. Збитки встановлюються. Від ДСНС залучали три одиниці техніки, 10 осіб особового складу.

Ще одна пожежа сталася у селі Нерубайське, що на вулиці Зеленій. 28. листопада о 03:23 надійшло повідомлення про те, що на території приватного підприємства з переробки насіння сталася пожежа. Вогонь охопив масляний котел у цеху з виробництва олії. О 04:00 вогонь на площі п'ять квадратних метрів загасили. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали три одиниці техніки та 13 осіб особового складу.

Було виїзди на допомогу населенню та поліції. Одне в місто Південне, на вулицю Будівельників, де допомогли відчинити двері квартири, в якій господиня 1945 року народження, потребувала медичної допомоги.

В Одесі на вулиці Космонавтів змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги. А на вулиці Бернардацці допомогли жінці 1975 року народження вибратися із двометрової ями.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах