В Одесі троє грабіжників напали на переселенців

В Одесі троє грабіжників напали на переселенців.

В Одесі троє грабіжників напали на переселенців. Фото: freepik.com

Події
05 жовтня 2022 13:01

В Одесі поліцейські затримали групу зловмисників, які напали на двох переселенців на вулиці Пушкінській. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Наприкінці вересня ввечері під приводом "закурити" троє чоловіків зав'язали з потерпілими розмову, а потім несподівано повалили їх на тротуар, побили та відібрали сумки, банківську картку, документи, смартфон та півтори тисячі гривень. Про це приїжджі з Донецька та Чернігова повідомили у поліцію. За кілька днів оперативники вийшли на слід правопорушників та затримали їх у центрі міста. Це уродженці Одеської та Луганської областей у віці 25-ти та 31-го років та 36-річний громадянин сусідньої держави. Награбоване чоловіки продали, а гроші витратили, тому вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження речей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фігурантам повідомили про підозру в пограбуванні, скоєному за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням насильства, не небезпечного для здоров'я, та в умовах воєнного стану. Їм загрожує в'язниця терміном від семи до десяти років. Підозрюваних ув'язнили.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах