В Одесі спалахнув скандал через прапор України на ресторані: його вважають рекламою

В Одесі вибухнув скандал через прапор України на ресторані: його вважають рекламою.

В Одесі вибухнув скандал через прапор України на ресторані: його вважають рекламою. Фото: Inara Zarichanskaya/facebook.com

Події
15 липня 2022 10:37

В Одесі спалахнув скандал через гігантський прапор України на фасаді будівлі. Його хочуть демонтувати комунальники. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на ресторатора Інару Зарічанську.

Так, управління реклами Одеської міської ради планує демонтувати два восьмиметрові банери з прапором України, встановлених з ініціативи ресторатора. Вони надіслали припис знести патріотичні банери, бачачи у них "рекламу" закладу "ЖариМ'ясо". В іншому випадку зривати прапори приїдуть співробітники "Одесарекламу", якщо ініціатори розміщення банерів самі не приберуть їх протягом п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"З якого часу державний символ став рекламою? Власним коштом наше підприємство розмістило на своїх фасадах державний прапор України та пасторальні пейзажі країни. Але, мабуть, комунальні служби міста виконують замовлення ворога, а саме живуть корупційними схемами та чекають колишнього життя, тоді як країна намагається вижити та зберегти свою державність", – відреагувала ресторатор.

Як пояснила Інара Зарічанська, рішення про їх встановлення ухвалили у березні, тоді ж і втілили задум одразу після того, як президент Володимир Зеленський закликав український бізнес повернутися до роботи, давати робочі місця та сплачувати податки.

В Одесі вибухнув скандал через прапор України на ресторані: його вважають рекламою.В Одесі вибухнув скандал через прапор України на ресторані: його вважають рекламою. Фото: Inara Zarichanskaya/facebook.com

В Одесі вибухнув скандал через прапор України на ресторані: його вважають рекламою.В Одесі вибухнув скандал через прапор України на ресторані: його вважають рекламою. Фото: Inara Zarichanskaya/facebook.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах