В Одесі викрили черговий фейк РФ про поліклініку

В Одесі викрили черговий фейк РФ про поліклініку

В Одесі викрили черговий фейк РФ про поліклініку Фото: top20.ua

Події
22 червня 2022 16:51

Російська пропаганда продовжує розповсюджувати фейки про Одесу. На цей раз міноборони окупантів заявило про знаходження військових об'єктів на території міської поліклініки №29. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

Мер Одеси Геннадій Труханов, разом із британськими журналістами, прибув до медустанови, щоб показати, що це звичайна поліклініка, де щодня надають допомогу більш ніж 300 одеситам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Тут нічого такого, про що говорить міноборони ворога немає. Тут мирні люди, які сидять у бомбосховищі, замість того, щоб займатися своїми справами. Одесити прийшли на рентген. Іде плановий притм лікарів. Ось така чергова брехня від РФ, - сказав Труханов.

Останніми днями деякі телеграм-канали розповсюджують фейкову інформацію про те, що в Одеському оперному театрі нібито знаходиться штаб територіальної оборони міста. Подібні заяви вже звучали та стосувалися Одеської кіностудії, шкіл та лікарень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах