Окупанти вигадали новий фейк про Одеський оперний театр

Окупанти вигадали новий фейк про Одеський оперний театр.

Окупанти вигадали новий фейк про Одеський оперний театр. Фото: facebook.com/OdesaOperaBallet

Події
21 червня 2022 20:09

В останні дні деякі телеграм-канали розповсюджують фейкову інформацію про те, що в Одеському оперному театрі нібито знаходиться штаб територіальної оборони міста. Подібні заяви вже звучали та стосувалися Одеської кіностудії, шкіл та лікарень. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Одеського театру Опери та балету.

У театрі заявили, що ця інформація не відповідає дійсності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"17 червня театр відкрив глядацькі двері, його відвідують численні вітчизняні та іноземні журналісти, що було б неможливим, якби у будівлі розміщувалися військові.

Ми закликаємо всіх думаючих людей не вестись на ворожі провокації. Наша Опера, де відбуваються спектаклі, репетиції, втілюються нові проекти – це художній, а не військовий фронт», – йдеться у повідомленні театру.

Нагадаємо, що ввечері в понеділок, 20 червня, у мережі поширилася фейкова інформація про те, що Росія нібито вивела весь свій Чорноморський флот із портів і направила його у бік Одеси. Наголошувалося, що кораблі окупантів рухаються до міста з повним боєкомплектом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах