В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції

В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції.

В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції. Фото: od.npu.gov.ua

Події
24 вересня 2022 14:55

В Одесі поліцейські повідомили про підозру групі осіб, які в умовах воєнного стану втягували жінок, що опинилися у скрутному матеріальному становищі, у проституцію, утримували місця розпусти та займалися звідництвом. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Так, троє місцевих мешканок віком від 31-го до 32-х років організували протизаконну діяльність у сфері надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду та залучали до неї малозабезпечених жінок.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Найнятим робітницям компаньйонки платили по 40% від "виручки", яка в середньому становила від 30 до 40 тисяч гривень на день. Бізнес порушниці ретельно приховували, постійно змінюючи адреси, за якими жінок зводили з клієнтами для надання інтимних послуг.

Правоохоронці провели обшуки в семи квартирах, які орендували спільниці, та вилучили як речові докази документи та чорнові записи, флеш-носії інформації, ноутбуки, мобільні телефони, сім-картки українських та іноземних операторів, банківські картки та кошти у розмірі 7 600 доларів США та 30 700 гривень.

  • В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції фото
  • В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції фото 1
  • В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції фото 2
  • В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції фото 3

В Одесі викрили схему залучення малозабезпечених жінок до проституції фото

Фото: od.npu.gov.ua

Дії правопорушниць слідчі кваліфікували за частиною першою статті 302 ("Створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти") та частини другої статті 303 ("Сутенерство або залучення в заняття проституцією, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням службового становища, або особою, від якої потерпілий був у матеріальній чи іншій залежності") Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранткам загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, кілька днів тому прикордонники спільно з іншими правоохоронними органами ліквідували на Одещині міжнародний канал торгівлі людьми. Організатор злочинного бізнесу завербувала 24-річну українку, пообіцявши, що влаштує її на високооплачувану роботу у шведському готелі. Насправді ж обіцяна робота полягала в наданні сексуальних послуг.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах