В Одесі за добу затримали двох людей зі зброєю

В Одесі за добу затримали двох людей зі зброєю.

В Одесі за добу затримали двох людей зі зброєю. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
04 сiчня 2023 10:47

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 657 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Так, протягом доби патрульні виявили та затримали двох людей зі зброєю. В одному з випадків чоловік погрожував своїй співмешканці гранатою Ф-1. На місці працювали слідчі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також за добу правоохоронці перевірили 27 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції вісім порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 15 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Сталося дві ДТП із постраждалими. Учора ввечері на вулиці М'ясоїдівській водій авто SEAT наїхав на чоловіка, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Внаслідок ДТП чоловік потрапив до лікарні. І ще одна ДТП із пішоходом сталася в районі Київського шосе. Водій Audi наїхав на пішохода. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Його госпіталізували. У всіх випадках на місцях працювали патрульні та слідчі.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах