В Одесі затримали чоловіків, які вибивали неіснуючі борги із заможних городян

В Одесі затримали чоловіків, які вибивали неіснуючі борги із заможних городян.

В Одесі затримали чоловіків, які вибивали неіснуючі борги із заможних городян. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Події
07 вересня 2022 16:26

В Одесі затримали представників кримінального світу, які вибивали неіснуючі борги підприємців та заможних громадян. Про це повідомляє пресслужба СБУ на Одещині.

Так фігуранти, створюючи штучні конфліктні ситуації, вимагали гроші у жертв. Для "вибивання" неіснуючих боргів фігуранти застосовували психологічний тиск та фізичне насильство. Також бандити чинили розбійні напади та інші тяжкі злочини, які загрожували життю та здоров'ю людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оперативники СБУ отримали інформацію, що зловмисники планують заволодіти 40 тисяч доларів місцевого підприємця. Вони задокументували дії зловмисників та запобігли розбійному нападу на комерсанта. Обох карних злочинців затримали, вони чинили активний опір правоохоронцям. Порушили кримінальне провадження. Наразі затриманих доправили до слідчих. Їм готуються повідомити про підозри та обрання запобіжного заходу.

В Одесі затримали чоловіків, які вибивали неіснуючі борги із заможних городян.В Одесі затримали чоловіків, які вибивали неіснуючі борги із заможних городян. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах