В Одесі з'явилися модульні вагончики-будинки для комунальників

В Одесі з'явилися модульні вагончики-будинки для комунальників.

В Одесі з'явилися модульні вагончики-будинки для комунальників. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
14 вересня 2022 09:57

В Одесі за адресами структурних підрозділів встановили модульні збірні вагончики для співробітників комунальних підприємств "Міські дороги" та "Міськзелентрест". Про це повідомляє пресслужба міськради.

Як уточнили у відомстві, частина комунальників – мешканці Одеської області. Основною метою обладнання таких будиночків є забезпечення цілодобового функціонування інфраструктури міста з урахуванням погодних умов в осінньо-зимовий період.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Будинки обладнані санвузлом із душовою кабіною, шафою для одягу, ліжками, зоною для приготування страв, обігрівачами та кондиціонерами. Всі вагончики підключені до мереж водопостачання, каналізації та електричних мереж.

Нагадаємо, що опалювальний сезон в Одесі буде складніший за інших як мінімум через можливі обмеження постачання природного газу підприємству "Теплопостачання Одеси". Містян просять вже зараз подбати самостійно про необхідність здійснення простих заходів, що дозволяють поліпшити мікроклімат ваших будинків. На підприємстві опублікували поради, які допоможуть зберегти тепло одеситам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах