В Одесі з'явився перший стріт-арт із портретом Степана Бандери

В Одесі з'явився стріт-арт із портретом Степана Бандери.

В Одесі з'явився стріт-арт із портретом Степана Бандери. Фото: facebook.com/v.lugovtsov

Події
06 лютого 2023 15:47

На одеському Фонтані намалювали стріт-арт лідера українських націоналістів Степана Бандери. Про це повідомив художник Вадим Луговцов.

Так, зобразити на воротах свого будинку портрет Бандери попросила сім'я. Під ним написано "Батько наш Бандера, Україна – мати".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Одна патріотично налаштована родина попросила мене зобразити портрет Степана Андрійовича Бандери (Перший в Одесі!) і я не зміг їм відмовити Адреса не вказуватиму, тому що поважаю приватне життя людей. Скажу що це десь на Великому Фонтані", – сказано у повідомленні художника.

В Одесі з'явився стріт-арт із портретом Степана Бандери.В Одесі з'явився стріт-арт із портретом Степана Бандери. Фото: facebook.com/v.lugovtsov

Нагадаємо, що на 16-й станції Фонтану в Одесі з'явився новий мурал, присвячений почесному громадянину міста та великому другові України Борису Джонсону. Так, на муралі екс-прем'єр Великобританії у жовто-блакитній краватці бажає одеситам доброго дня змішаною англо-українською мовою. Мурал намалював художник та дизайнер Вадим Луговцев разом із друзями.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах