В Одесі з'явився ще один мурал, присвячений Борису Джонсону (фотофакт)

В Одесі з'явився ще один мурал, присвячений Борису Джонсону (фотофакт) - фото

В Одесі з'явився ще один мурал, присвячений Борису Джонсону (фотофакт) - фото

Події
19 грудня 2022 13:00

На 16-й станції Фонтану в Одесі з'явився новий мурал, присвячений почесному громадянину міста та великому другові України Борису Джонсону.

Так, на муралі екс-прем'єр Великобританії у жовто-блакитній краватці бажає одеситам доброго дня змішаною англо-українською мовою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мурал намалював художник та дизайнер Вадим Луговцев разом із друзями.

В Одесі з'явився ще один мурал, присвячений Борису Джонсону.В Одесі з'явився ще один мурал, присвячений Борису Джонсону.

Зазначимо, що це не перший стріт-арт із Борисом Джонсоном, який намалювали художники в Одесі. Влітку у місті з'явився мурал, де він виступив у образі кота.

Нагадаємо, що саме Борис Джонсон одним із перших розпорядився протягнути Україні руку допомоги, щоб захистити країну від нападу Росії. Саме британські протикорабельні ракети Гарпун захищають узбережжя від російського десанту.

Мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про нагородження Бориса Джонсона Почесними знаками імені Григорія Маразлі І, ІІ, ІІІ ступенів. Більше того, він став почесним громадянином Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах