В Одесі знайшли зниклих підлітків, які втекли з лікарні та дитячого центру

В Одесі знайшли зниклих підлітків, які втекли з лікарні та дитячого центру.

В Одесі знайшли зниклих підлітків, які втекли з лікарні та дитячого центру. Фото: trezvybalans.blogspot.com

Події
21 листопада 2022 16:35

В Одесі знайшли зниклих підлітків. Дві дівчинки втекли з дитячого спеццетру, а двоє хлопчиків – із лікарні. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП на Одещині.

Так, 18 листопада до поліції надійшло повідомлення від співробітників дитячого центру про те, що з їхньої території втекли дві вихованки 2007 та 2009 років народження. Менше, ніж за добу, їх виявили на одному зі шкільних стадіонів у Суворовському районі міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сестри розповіли, що ночували за місцем проживання нового співмешканця матері. Дівчаток повернули до дитячого центру. Із сім'єю працюють соцслужби. Близько місяця тому сестер виявили на вулицях міста. Мати належним чином їх не доглядала, постійно змінювала місце проживання, діти не вчилися і жили самі собою. Тоді їх і помістили до закладу.

Також поліція знайшла двох хлопчиків-підлітків, які втекли з лікарні 17 листопада.

Напередодні неповнолітніх помістили працівники служби у справах дітей та поліцейські, які виявили їх на центральному ринку міста. Хлопці перебували без супроводу дорослих, не мали документів та відмовлялися розповідати про родичів. Як з'ясували правоохоронці, хлопці проживали зі своєю бабусею, яка їх доглядала. Підлітків знайшли у центрі міста. Хлопці збиралися поїхати маршруткою до друзів, сіли на транспорт, але там їх застали поліцейські. Дітей повернули додому. Ювенальні поліцейські провели з бабусею бесіду та повідомили, що сім'я залишатиметься під наглядом правоохоронців та працівників служби у справах дітей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах