В Одеській ОВА розповіли, хто вирішуватиме питання про відкриття ділянок пляжів

На Одещині ОВА розповіли, хто вирішуватиме питання про відкриття ділянок пляжів.

На Одещині ОВА розповіли, хто вирішуватиме питання про відкриття ділянок пляжів. Фото: 8news.com.ua

Події
21 червня 2022 16:50

Вирішальне слово щодо відкриття ділянок для купання на морському узбережжі Одеської області має бути за військовими. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на представника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука в ефірі інформаційного телемарафону.

"Я прихильник у цій ситуації, такого варіанту вирішення проблеми, коли останнє слово у цьому питанні має бути за нашими військовими. Тому що море, узбережжя, пляж – це лінія фронту. Іде загроза не лише ракетна, а й військово-морська. Наші військові зробили все, щоб свого часу провести протидесантні заходи, протикорабельні. Ми чудово розуміємо, що сьогодні охорона міста, всього регіону та України – це номер одне питання”, – наголосив Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він додав, що, на його думку, "всі відпочинок такого плану має бути після перемоги".

При цьому представник Одеської ОВ зазначив, що втрати для туризму в Одеському регіоні дуже великі. Але незважаючи на це, про відпочинок має вестися не у форматі відновлення роботи нічних розважальних закладів, а про те, що мають відкриватися та працювати заклади відпочинку та реабілітації.

"Йдеться не про нічні клуби, а про заклади відпочинку та реабілітації. Людина може за різними форматами відпочивати, в тому числі, десь і в кафе, і в ресторані. Згідно з тими правилами, які чітко прописані, безпека людей – насамперед Ми говоримо про те, що такі заклади відпочинку існують для звичайних одеситів для тих військовослужбовців, які повертаючись з бойових позицій, теж не те що мають право, а зобов'язані відпочивати, навіть під час війни людина повинна за певний період відновлюватися роботі закладів для відпочинку та відновлення. Сьогодні такі заклади відпочинку - це також один із факторів нашої економіки та наповнення бюджету", - сказав Братчук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах