В Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна

В Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна.

В Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна. Фото: facebook.com/uspa.gov.ua

Події
15 серпня 2022 09:24

У неділю, 14 серпня, в Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна: SARA та EFE. Про це повідомила Адміністрація морських портів України.

Так балкер SARA завантажить 800 тонн кукурудзи, а судно EFE – близько 7500 тонн олії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Можемо говорити про проміжні результати – за цей час з українських портів вийшло 16 суден, які доставлять майже півмільйона української агропродукції до дев'яти країн світу, водночас до українських портів під завантаження зайшли вже шість суден. До кінця місяця плануємо залучити до українських портів ще не менш як дев'ять судів під завантаження українською агропродукцією", – прокоментував заступник Міністра інфраструктури Юрій Васьков.

В Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна.В Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна. Фото: facebook.com/uspa.gov.ua

В Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна.В Одеський порт під завантаження кукурудзою та олією зайшли два судна. Фото: facebook.com/uspa.gov.ua

Нагадаємо, що в італійському порту Равенна пришвартувався балкер Rojen, який вийшов із порту Чорноморськ 5 серпня. На борту якого перебувають 15 тисяч тонн української кукурудзи, розпочалася ще о 08:50 13 серпня та займе близько 30 години.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах