В італійський порт прибуло судно з українською кукурудзою

До італійського порту прибуло судно з українською кукурудзою.

До італійського порту прибуло судно з українською кукурудзою. Фото: ravennatoday.it

Події
14 серпня 2022 12:17

В італійському порту Равенна пришвартувався балкер Rojen, який вийшов із порту Чорноморськ 5 серпня. Про це повідомило італійське ЗМІ Ravenna Today.

За даними видання, розвантаження судна, на борту якого перебувають 15 тисяч тонн української кукурудзи, почалося ще о 08:50 13 серпня та триватиме близько 30 годин.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, судно Rojen, яке курсує під мальтійським прапором, у каравані із суховантажами Navistar та Polarnet вийшло з порту Чорноморськ 5 серпня. Увечері 6 серпня балкер досяг пункту призначення на півночі Стамбула та кинув там якір. Повідомлялося, що дане судно везе українську кукурудзу в британський порт, проте, ймовірно, суховантажне судно змінило маршрут.

До речі, судно Polarnet досягло кінцевого пункту призначення ще 8 серпня. Щоправда, маршрут цього суховантажу був не таким далеким: судно доставило українську кукурудзу до турецького порту Карасу.

Також ми повідомляли про те, що 13 серпня з порту Чорноморськ вийшов балкер Fulmar S – перше судно, яке зайшло до українських портів під завантаження агропродукцією. У пресслужбі Міністерства оборони Туреччини уточнили, що судно FULMAR S із 12 тисячами тонн кукурудзи на борту вирушило до Іскендеруна. Також із порту Чорноморськ учора вийшов балкер THOE, який везе до Тігердагу три тисячі тонн соняшникового насіння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах