З порту Чорноморськ вийшли ще два судна з українським зерном

З порту Чорноморськ вийшли ще два судна з українським зерном.

З порту Чорноморськ вийшли ще два судна з українським зерном. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Події
13 серпня 2022 11:40

Перше судно, яке зайшло до українських портів під завантаження агропродукцією, залишило порт Чорноморськ. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Так, сьогодні вранці балкер FULMAR S, який курсує під прапором Барбадосу, об'єднався в караван із балкером THOE та вийшов у напрямку Туреччини.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/MinInfra.UA

Як уточнили в пресслужбі Міністерства оборони Туреччини, судно FULMAR S з 12 тисячами тонн кукурудзи на борту вирушило до Іскендеруна, а балкер THOE з трьома тисячами тонн соняшникового насіння прямує до Текірдагу.

Зазначимо, що перше з початку повномасштабної війни судно під завантаження прибуло до порту Чорноморськ увечері 6 серпня, а вчора до порту Південний зайшло суховантажне судно Brave commander, яке доставить українське зерно до Ефіопії.

У ході реалізації "Ініціативи щодо безпечного транспортування агропродукції" вже 16 суден із 450 тисячами тонн агропродукції вирушили з українських портів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах