В Одеську область річкою доставлять контейнерний караван з-за кордону

В Одеську область річкою доставлять контейнерний караван з-за кордону.

В Одеську область річкою доставлять контейнерний караван з-за кордону. Фото: udp.one

Події
06 червня 2022 21:20

Перший контейнерний караван прибуде до річкового порту Ізмаїла Одеської області з румунського міста Констанца вже цього тижня. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Українського Дунайського судноплавства.

Так, наприкінці травня у Румунії вперше сформували караван у складі самохідного судна "Капітан Ширков" та п'яти барж. Його завантажили лише на 50% імпортним вантажем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як уточнили у прес-службі, під час блокади українських морських портів дунайський флот можна використати більш ефективно.

"Каравани із зерном, як правило, змушені здійснювати зворотні переходи в баласті. Водночас контейнерні перевезення можуть бути потрібні як для експортних операцій, так і для імпортних", - йдеться у повідомленні.

В Одеську область річкою доставлять контейнерний караван з-за кордону.В Одеську область річкою доставлять контейнерний караван з-за кордону. Фото: udp.one

В Одеську область річкою доставлять контейнерний караван з-за кордону.В Одеську область річкою доставлять контейнерний караван з-за кордону. Фото: udp.one

Нагадаємо, що за час війни Дунайське пароплавство на Одещині запустило 23 баржі. Ще 13 оформляють документи. Придунайський кластер сьогодні зіштовхнувся із безпрецедентним зростанням вантажопотоку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах