В Одесу з Німеччини везуть потужні генератори для забезпечення критичної інфраструктури

В Одесу з Німеччини везуть потужні генератори для забезпечення критичної інфраструктури.

В Одесу з Німеччини везуть потужні генератори для забезпечення критичної інфраструктури. Скриншот відео facebook.com/stetukhin

Події
07 грудня 2022 21:41

Потужні генератори, які Німеччина погодилася поставити в Одесу для підтримки критичної інфраструктури нашого міста, вже в дорозі. Про це повідомив заступник Одеського міського голови Сергій Тетюхін.

"Нарешті відпрацювали з німецькими партнерами питання постачання потужних генераторів для нашого міста. Чекаємо, вже в дорозі. На першому етапі, в рамках цього проєкту, місто отримає від Уряду Німеччини дві одиниці генераторів потужністю 1250 KVA та сім одиниць потужністю 450 KVA на загальну суму майже 1 100 000 Євро. Це дозволить забезпечити роботу критичної інфраструктури міста", – написав віцемер на своїй сторінці у Facebook.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/stetukhin

Нагадаємо, в Одесі, на базі Палацу дитячої та юнацької творчості "Біла акація", відкрився найбільший "Пункт Незламності" в Україні – Центр єдності одеської молоді. У цьому Центрі є світло, тепло, інтернет, можна підготуватися до занять, зарядити гаджети, випити гарячий чай чи каву, а також скористатися послугами кімнати матері та дитини.

Як повідомив у вечірньому зверненні 7 грудня начальник Одеської ОВА Максим Марченко, у ніч проти 8 грудня в Одесі й Одеському районі забезпечать електроенергією всіх споживачів, а найближчої доби відключень світла не буде.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах