В Офісі президента прокоментували затримання заступника голови Одеської ОВА

В Офісі президента прокоментували затримання заступника голови Одеської ОВА.

В Офісі президента прокоментували затримання заступника голови Одеської ОВА. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Події
05 сiчня 2023 16:30

В Офісі Президента відреагували на затримання заступника Одеської ОВВ у рамках справи про корупцію. Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко засудив дії урядовця.

"Це не допустимо, тим більше в такий час. Це чіткий сигнал усім посадовцям: хто порушує закон, нестимуть відповідальність за вчинене. Совість, порядність і честь державних службовців – основний запит суспільства. Усі, хто цього не розуміє, працюватимуть на Державу". не буде", - написав Тимошенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що СБУ затримала заступника голови Одеської ОВД. Чиновник за 35 000 доларів пропонував керівнику одного із структурних підрозділів ОВА своє "сприяння", щоб уникнути кримінальної відповідальності за присвоєння державного майна. За гроші він обіцяв вирішити питання про закриття відповідного провадження, де фігурував чиновник. Його затримали у будівлі облдержадміністрації під час передачі ним отриманих грошей своєму водію. Під час обшуків на місцях проживання фігуранта та в його автомобілі правоохоронці виявили понад 45 тисяч доларів, понад 21 00 євро, золоті зливки та монети. Наразі затриманому повідомили про підозру. Сам, якого, за інформацією ЗМІ, звати Олег Муратов, чиновник свою провину заперечує.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах