В ОВА розповіли про можливість появи в Одесі плавучих електростанцій

В ОВА розповіли про можливість появи в Одесі плавучих електростанцій.

В ОВА розповіли про можливість появи в Одесі плавучих електростанцій. Фото: asia.nikkei.com

Події
06 лютого 2023 10:42

Нинішню ситуацію щодо можливості використання кораблів-електростанцій для подолання енергокризи в Одесі описав голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Поки що немає жодних конкретних термінів появи біля одеських берегів плавучих електростанцій із Туреччини. Більше того, не факт, що вони з'являться взагалі, хоч переговори про це ведуться.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Марченка, зараз буквально всі у країні працюють для того, щоб ми змогли практично реалізувати харчування міста за допомогою суден. Задіяні всі ресурси та канали.

Але, за словами Марченка, поки що просто так ці кораблі ніхто нам не дає і раніше не обіцяв, незважаючи на те, що хтось декларував зовсім інше.

"Я розумію, що інформація, яку ми надаємо, не відкриває повної картини. В умовах війни ворог завжди використовує інформацію, яку ми надаємо, тому ми дуже обережно висвітлюємо для широкого загалу ту інформацію, яку можемо", - заявив губернатор ОВА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах