Ветеран АТО дійшов з Одеси до Яремчі пішки та зібрав три мільйони гривень для ЗСУ

Ветеран АТО дійшов з Одеси до Яремчі пішки та зібрав три мільйони гривень для ЗСУ.

Ветеран АТО дійшов з Одеси до Яремчі пішки та зібрав три мільйони гривень для ЗСУ. Фото: facebook.com/oleksandr.shvetsov

Події
13 жовтня 2022 10:03

Ветеран антитерористичної операції на сході України Олександр Швецов, який залишився без ноги, 4 жовтня вирушив у піший перехід із Одеси до Яремчі для того, щоб допомогти ЗСУ. Про це розповів сам Олександр на своїй сторінці у соцмережі.

Так, чоловік вирушив у подорож до Карпат, щоб зібрати гроші на два пікапа та мікроавтобус. Зменшити його дистанцію могли люди за допомогою донатів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На дев'ятий день поїздки Олександр зібрав усю необхідну суму. Лише за останню добу йому перерахували понад два мільйони гривень. Нині Олександр повернувся додому.

"Якби можна було акумулювати всі ваші донати в мої кроки, то я вже сьогодні був би біля Атлантичного океану, але ми з Вами акумулюємо їх на краще. А саме в автомобілі та потреби для наших Побратимів. Тільки за добу ви перерахували на це більше двох мільйонів гривень і продовжуєте донатити. Наразі зібрано близько трьох мільйонів гривень", – написав він на своїй сторінці у Facebook..

Ветеран АТО дійшов з Одеси до Яремчі пішки та зібрав три мільйони гривень для ЗСУ.Ветеран АТО дійшов з Одеси до Яремчі пішки та зібрав три мільйони гривень для ЗСУ. Фото: facebook.com/oleksandr.shvetsov

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах