Вибух та сигнали тривоги: як минула ніч та яка ситуація на ранок в Одеській області

Вибух та сигнали тривоги: як минула ніч та яка ситуація на ранок на Одещині.

Вибух та сигнали тривоги: як минула ніч та яка ситуація на ранок на Одещині. Фото: Дмитро Мілютін/facebook.com

Події
14 червня 2022 08:04

Ніч з 13 на 14 червня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги, а вранці перед сиреною було чути ще вибух. За попередніми даними, могла спрацювати протиповітряна оборона. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

В акваторії Чорного моря продовжується маневрування кораблів Чорноморського флоту РФ. Це чотири ракетоносці, що несуть на борту крилаті ракети типу "Калібр" і три великі десантні човни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, ворог продовжує зміцнювати системи протиповітряної оборони на західній частині тимчасово окупованого Криму.

Мінна загроза в морі та на узбережжі залишається дуже високою.

Братук наголосив: сили оборони тренуються та виконують бойові завдання. Крім того, у Миколаївській та Херсонській області завдали два авіаудари по ворогові.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", на Одещині місцеві жителі продовжують випробовувати долю. Протягом 13 червня виявили двох екстремалів-пірнальників. Чоловіки полювали за молюсками, незважаючи на попередження, заборону та небезпеку. Враховуючи специфіку такої діяльності, зокрема, в умовах правового режиму військового стану, обидва чоловіки потрапили до Служби безпеки України для з'ясування всіх обставин

Відео: facebook.com/okPivden

За даними ранкового зведення Генштабу ЗСУ, у готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря знаходиться п'ять носіїв крилатих ракет морського базування типу "Калібр".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах