Вибухонебезпечні знахідки та ДТП на Дмитра Донцова: як минула доба у рятувальників в Одесі

Вибухонебезпечні знахідки та ДТП на Дмитра Донцова: як минуло добу у рятувальників в Одесі.

Вибухонебезпечні знахідки та ДТП на Дмитра Донцова: як минуло добу у рятувальників в Одесі. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
23 вересня 2022 09:06

За добу, з 22 по 23 вересня, в Одеському регіоні гасили пожежі 14 разів, три з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники чотири рази виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа потерпілої від вогню рослинності становила 0,2 гектари.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Був один виїзд вилучення та знищення артснаряду калібру 76 міліметрів часів Другої світової війни у провулок Шампанський. Також був один випадок виявлення вибухонебезпечного предмета часів Другої світової війни у Нерубайській громаді. Там на вулиці П'ята Лінія виявили мінометну міну калібру 60 міліметрів. Її видалення та знищення запланували на сьогодні.

На вулиці Успенській рятувальники зняли кота з дерева.

У Білгород-Дністровському районі, на 140-й кілометр автодороги Одеса – Рені, змили пально-мастильні матеріали з проїжджої частини після аварії.

В Одесі на вулиці Дмитра Донського сталася ДТП за участю двох легковиків. Там співробітники ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту деблокували водія одного з автомобілів. Внаслідок пригоди постраждали двоє людей, які потрапили до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах