Відключення в Одесі: яка ситуація зі світлом та чи курсує транспорт сьогодні

Відключення в Одесі: яка ситуація зі світлом та чи курсує транспорт сьогодні.

Відключення в Одесі: яка ситуація зі світлом та чи курсує транспорт сьогодні. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
16 грудня 2022 08:02

Сьогодні, 16 грудня, в Одесі діють аварійні відключення світла. Проте електротранспорт уже курсує. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

На Одещині тривають екстрені відключення. Тому планових відключень наразі не буде.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Продовжуються відновлювальні роботи.

Увечері 15 грудня у ДТЕК заявили, що близько 70% аварій на Одещині сталося через одночасное включення споживачами електроприладів та перевантаження мереж. Споживачам слід включати електроприлади по черзі. Тому, якщо не дотримуватися порад, через аварію світла не буде ще довше.

Після аварій тривалість ремонту та відновлення електропостачання вже залежить від масштабів пошкоджень та може тривати від кількох годин до доби. З початку масованих атак на об'єкти енергетики ліквідували понад 3,8 тисячі таких аварій на електромережах по всій Одеській області.

При цьому, зважаючи на все, комунальники розробляють нові графіки відключень світла в регіоні. Так, учора увечері на сайті ДПЕК опублікували нові графіки. Вони відключення, як і раніше, не становили більше, ніж чотири години. Але групи адрес змінилися. Однак згодом вони зникли з ресурсу. Офіційно інформацію поки що ніяк не коментували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах