Вивіз української агропродукції: "зерновим коридором" з портів Одеської області вийшли 13 суден

Вивіз української агропродукції: "зерновим коридором" з портів Одеської області вийшли 13 суден.

Вивіз української агропродукції: "зерновим коридором" з портів Одеської області вийшли 13 суден. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Події
09 жовтня 2022 14:40

9 жовтня з портів Одеса, Південний та Чорноморськ вийшли 13 суден із 230,7 тисячами тонн агропродукції для країн Африки, Азії та Європи. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Серед суден, які сьогодні вирушили з портів Великої Одеси, балкери ARGONAUT, на борту якого 71 тисяча тонн пшениці для Індонезії, ALI A з сімома тисячами тонн пшениці для Лівану та MEHMET BEY з вісьмома тисячами тонн сої для Єгипту.

"Зерновим коридором" з портів Одеської області вийшли 13 суден."Зерновим коридором" з портів Одеської області вийшли 13 суден. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 8 жовтня, в рамках "зернової ініціативи" з портів Одеської області до країн Азії та Європи попрямували сім суден із 172,6 тисячами тонн агропродукції.

Загалом з початку роботи "зернового коридору" українські порти покинуло 305 кораблів. Ці судна експортували 6,8 мільйона тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах