Ворог атакував Одеську область ракетами "Іскандер"

Ворог атакував Одеську область ракетами "Іскандер".

Ворог атакував Одеську область ракетами "Іскандер". Фото: Об'єднаний прес-центр Сил оборони півдня України

Події
31 липня 2022 21:24

Увечері 31 липня російські окупанти знову завдали ракетного удару по Одеській області. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Одеської районної військової адміністрації.

Так, близько 17:30 мешканці Одеси та області почули сильні вибухи. За кілька хвилин після цього оголосили повітряну тривогу, яка тривала до 18:03.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили пресслужбі Одеської районної держадміністрації, ворог завдав ракетного удару по одній із громад Одеського району. Ракета влучила у кар'єр.

За даними Оперативного командування "Південь", росіяни атакували Одеську область двома ракетами типу "Іскандер", випущеними з території тимчасово окупованого Криму. Від розриву ракет у повітрі по території Одеського району розлетілися так звані теплові пастки, які схожі на снаряд, що не розірвався, або мають форму дротика з помаранчевим хвостом.

Росіяни вдарили по Одещині ракетами "Іскандер".Росіяни вдарили по Одещині ракетами "Іскандер". Фото: Об’єднаний коордінаційний прес-центр сил Оборони Півдня України

Такі пастки небезпечні, оскільки мають високу температуру горіння та можуть завдати масштабних опіків. Декілька таких пасток спричинили загоряння сухої трави. Рятувальні служби оперативно реагують, ліквідуючи пожежі. Наразі інформації про постраждалих немає.

Росіяни вдарили по Одещині ракетами "Іскандер".Росіяни вдарили по Одещині ракетами "Іскандер". Фото: Об’єднаний коордінаційний прес-центр сил Оборони Півдня України

Військові закликають громадян не наближатися до підозрілих предметів і тим більше не підбирати їх, а також нагадують, що для того, аби убезпечити себе та оточуючих, про всі підозрілі знахідки слід інформувати компетентні служби.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук зазначив, що черговий удар по Одеській області свідчить про те, що росіяни хочуть безжально вбити кожного з нас та знищити нашу державу.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

"У нас єдина мета та єдиний захист – це відбитися, вистояти і найголовніше перемогти", – сказав представник Одеської ОВА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах