Ворог намагається атакувати Одеський регіон з авіації: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Ворог намагається атакувати Одеський регіон з авіації: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Ворог намагається атакувати Одеський регіон з авіації: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
15 вересня 2022 08:31

Ніч із 14 на 15 вересня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог намагається активніше задіювати військову авіацію та атакувати наш регіон крилатими ракетами з літаків. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Наші сили протиповітряної оборони діють на упередження та не дають ворогові можливість атакувати область. Це було зроблено і напередодні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання, а також тренуються вдень та вночі.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

На південному напрямку наша авіація протягом доби завдала 13 ударів по супротивнику в районі Чкалового, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали 285 вогневих завдань, зокрема по трьох районах зосередження живої сили, озброєння та техніки у Голій Пристані, Дудчанах та Криничанці. Також вражені пункт управління безпілотниками у Комишанах та склади боєприпасів у Дудчанах та Садовому. Каховський міст і переправа в Дар'ївці знаходяться під щільним вогневим контролем ЗСУ – окупанти не мають жодної можливості використовувати ці об'єкти у своїх цілях.

За підтвердженими даними, за добу ворог втратив 33 окупанти, 31 одиницю техніки, 11 танків, п'ять гаубиць "Мста-Б", самохідну артустановку "Гвоздика", 13 одиниць автобронетехніки та два склади з боєприпасами у Миколаївському та Херсонському районах.

Відео: facebook.com/okPivden

У Чорному морі, ховаючись у ракетобезпечному районі, маневрують 15 бойових кораблів, серед яких два ракетоносія, надводний і підводний, що мають у сумі 12 ракет напоготові. Також у морі знаходяться п'ять великих десантних кораблів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах