Ворог намагається проводити повітряну розвідку: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Ворог намагається проводити повітряну розвідку: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Ворог намагається проводити повітряну розвідку: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: zsu.gov.ua

Події
14 серпня 2022 08:52

Ніч із 13 на 14 серпня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів, хоча ворог намагається організувати повітряну розвідку. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

У регіоні постійно проводиться контрдиверсійна робота. Щодня затримують людей, які ведуть колабораційну та зрадницьку роботу проти кожного з нас та проти нашої держави. Про результати деяких затримань повідомлять пізніше, оскільки наразі тривають слідчо-оперативні дії. Серед затриманих є і агітатори "російського світу", і ті, хто можуть бути причетними до диверсійної діяльності.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На Південному напрямку ЗСУ знищують ворожі системи управління та логістики.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Полковник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров підтвердив, що вчора над Одеською областю вдень знищили ворожий безпілотник.

"На Одещині ворог продовжує здійснювати розвідку і збір інформації як за допомогою агентурних мереж, так і використовуючи безпілотні літальні апарати. Один з таких небесних розвідників був знищений силами протиповітряної оборони під час спроби розвідування лінії узбережжя з моря. Влучним пострілом "Орлан-10" був з літального апарату модифікований в підводний", – сказав він.

Відео: facebook.com/okPivden

У Чорному морі склад та положення ворожого корабельного угруповання не змінилися. Два надводних ракетоносці продовжують загрожувати всій території України 16 високоточними ракетами типу "Калібр". Загроза ракетних ударів залишається високою. Також на бойовому чергуванні один великий десантний корабель.

Військові закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, дотримуватися правила двох стін, не наражати себе на небезпеку на узбережжі або в прибережних водах, а також правильно і оперативно реагувати на підозрілих людей, фейкові повідомлення та підозрілі предмети.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах