Ворожий ВДК у морі і ситуація з електропостачанням: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Ворожий ВДК у морі і ситуація з електропостачанням: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Ворожий ВДК у морі і ситуація з електропостачанням: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
26 листопада 2022 09:08

Ніч із 25 на 26 листопада в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів, проте, як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, це не означає, що загроза нанесення ракетних ударів зникла.

Угруповання Чорноморського флоту РФ у Чорному морі наразі складається з десяти кораблів і катерів, зокрема з одного великого десантного корабля.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Одеському регіоні, як і раніше, тривають екстрені відключення електроенергії. Представник ОВА зазначив, що ситуація непроста, і попросив громадян поставитися до неї з розумінням.

Відео: Facebook-сторінка Сергія Братчука

Нагадаємо, 26 листопада, в Одесі й області знову вводять екстрені відключення світла. Це означає, що графіки стабілізаційних відключень поки що не діють. Для зниження навантаження на електромережі у суботу 26 листопада і в неділю 27 листопада міський електротранспорт працювати не буде.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах