З Одещини намагалися вивезти старовинну картину

З Одещини намагалися вивезти старовинну картину.

З Одещини намагалися вивезти старовинну картину. Фото: facebook.com/ODcustomsUA

Події
20 червня 2022 13:43

У Білгород-Дністровському районі Одеської області під час митного контролю у пункті пропуску “Маяки-Паланка-Зручне” прикордонники виявили старовинну картину. Як виявилося, водій автобуса намагався таємно вивезти витвір мистецтва з України без відповідних документів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Одеської митниці.

При усному опитуванні водій автобуса, громадянин України, заявив про відсутність у нього товарів, що підлягають обов'язковому декларуванню, або таких, що заборонені або обмежені під час переміщення через митний кордон України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак під час митного контролю у нього виявили тубус, у якому була картина з ознаками старовини. Вилучене полотно за протоколом про порушення митних правил передадуть на відповідну експертизу, яка встановить його культурну цінність.

З Одещини намагалися вивезти старовинну картину.З Одещини намагалися вивезти старовинну картину. Фото: facebook.com/ODcustomsUA

З Одещини намагалися вивезти старовинну картину.З Одещини намагалися вивезти старовинну картину. Фото: facebook.com/ODcustomsUA

Нагадаємо, що рівень злочинності на Одещині під час воєнного стану скоротився з 40,6 до 25,6 випадків на кожні 10 тисяч мешканців.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах