З портів Одеської області вийшов ще один караван із зерном

З портів Одеської області вийшов ще один караван із зерном.

З портів Одеської області вийшов ще один караван із зерном. Фото: apa.az

Події
26 серпня 2022 10:41

У п'ятницю, 26 серпня, з одеських портів вийшов ще один караван із українським продовольством. Про це повідомляє Міністерство національної оборони Туреччини у Twitter.

"Продовжується робота з відвантаження зерна в українських портах. Станом на сьогоднішній ранок з українських портів вирушили ще чотири судна із зерновими вантажами", - йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У відомстві додали, що ще п'ять судів було оглянуто та вирушило в Україну.

Нагадаємо, що вранці 25 серпня "зерновими коридорами" з портів Одеської області вийшли ще три судна: два з порту Одеси та одне з порту "Південний".

А вранці 24 серпня з порту Одеси відбули ще два судна з агропродукцією. Це суховантажі GANOSAYA під прапором Островів Кука та китайський ZHE HAI 505. Вони прямують до Стамбула. У той же час ще один караван вирушив уранці 24 серпня від узбережжя Румунії до портів Великої Одеси. Балкер SEAJOY під прапором мальтійським і ANASTASYA під прапором Палау йдуть до Чорноморська, а FPMC B 201 під ліберійським прапором і PEACE M під прапором Палау пришвартуються в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах