З сигналами повітряної тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

З сигналами повітряної тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

З сигналами повітряної тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
07 серпня 2022 08:12

У ніч з 6 на 7 серпня в Одесі та Одеській області знову лунав сигнал повітряної тривоги. Обстрілів у нашому регіоні не було, проте ворог продовжує обстрілювати сусідній Миколаїв. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

У регіоні постійно проводиться контрдиверсійна операція. Знову є затримані люди, які пішли на співпрацю з ворогом: агітують ворожі заклики в соціальних мережах або є коригувальниками ворожого вогню.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Також Сергій Братчук привітав усіх причетних з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України.

"Хочу побажати всім бойовим побратимам, щоб кількість зльотів дорівнювала кількості посадок, а кількість запущених ракет дорівнювала кількості влучань у ворожі цілі. Дорогі мої друзі, щиро дякую вам за бойову роботу, за досягнення, за мужність і відвагу, за те, що ви найкращі у світі та весь світ це знає", – сказав представник Одеської ОВА.

За даними Оперативного командування "Південь", корабельне угруповання ворожих сил у Чорному морі без зміни кількості, спорядження та позицій продовжує тероризувати українців погрозами ракетної небезпеки.

Відео: facebook.com/okPivden

Військові закликають громадян зберігати емоційний спокій і зосередженість, дотримуватися правил і алгоритмів дій під час сигналів повітряної тривоги, не наражати себе на небезпеку, не звертати уваги на фейкові повідомлення і довіряти силам оборони.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах