За добу на Одещині гасили шість пожеж: серйозні опіки отримав підліток

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
20 сiчня 2023 10:37

За добу, з 19 по 20 січня, в Одеському регіоні гасили шість пожеж, дві з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби у нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Роздільнянському районі, селі Богнатове, сталася пожежа у сіносховищі. 19 січня о 07:23 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. О 10:00 пожежу локалізували та об 11:00 загасили на площі 600 квадратних метрів. Від ДСНС залучали дві одиниці пожежної техніки та 11 рятувальників та від місцевої пожежної команди села Бурдівка одну одиницю пожежної техніки та три особи особового складу. Загиблих та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють.

19 січня о 17:51 надійшло повідомлення про пожежу на кухні будинку у селі Трапівка, Білгород-Дністровського району. Пожежу на площі десять квадратних метрів загасили місцеві жителі. Опіки отримав хлопець 2007 року народження, який потрапив до лікарні з опіками верхніх та нижніх кінцівок (10% тіла) у стані середньої тяжкості. Причина пожежі та збитки встановлюються.

У Малинівському районі на вулицях Комітетській та Героїв Крут рятувальники допомогли відчинити двері квартири. У Біляївці на вулиці Спортивній надали допомогу у транспортуванні хворої жінки з надмірною вагою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах