За добу на Одещині сталося 10 пожеж: у Роздільній загинули троє людей

За добу на Одещині сталося 10 пожеж: у Роздільній загинули троє людей.

За добу на Одещині сталося 10 пожеж: у Роздільній загинули троє людей. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
22 листопада 2022 09:50

За добу, з 21 по 22 листопада, в Одеському регіоні гасили десять пожеж, чотири з яких спалахнули у нашому місті. Найгучніша подія – пожежа у місті Роздільна, за якої загинули троє людей. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, 21 листопада о 20:40 надійшло повідомлення про спалах у житловому будинку на вулиці Південна. На місці рятувальники побачили, що горить дах одноповерхового житлового будинку. У будинку виявлено тіла трьох чоловіків: 1969 та 1967 років народження, особа третього загиблого встановлюється. О 21:25 пожежу локалізували та о 22:10 загасили на площі 50 квадратних метрів. Внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття будинку. Причина пожежі та збитки – встановлюються. На місці надавали допомогу рідним загиблих психологи ДСНС. Від рятувальників залучили три одиниці техніки та 12 осіб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна пожежа сталася в Одесі на вулиці Михайла Грушевського. Там спалахнула підвальна сауна в двоповерховому готелі LightHouse. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 02.42. О 03:20 пожежу локалізували та о 04:55 загасили на площі 20 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі з другого поверху триколінними сходами врятували трьох людей. Внаслідок пожежі отримала отруєння продуктами горіння громадянка 1986 року народження, яка у стані середньої тяжкості потрапила до лікарні. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучали шість одиниць техніки та 31 пожежний.

21 листопада о 04:57 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у місті Кілія, що на вулиці Тараса Шевченка. В одноповерховому приватному житловому будинку спалахнуло горищне перекриття житлового будинку. О 05.32 пожежу загасили на площі чотирьох квадратних метрів. Причина пожежі та збитки – встановлюються. О 10:30 до педіатричного відділення Кілійської міської лікарні у стані середньої тяжкості з діагнозом "отруєння продуктами горіння" госпіталізували сина господині 2022 року народження. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та вісім рятувальників.

О 09:36 надійшло повідомлення про пожежу у Подільську на проспекті Шевченка. Там горіло сміття на першому поверсі двоповерхової занедбаної будівлі. О 09:59 пожежу локалізували та о 10:24 ліквідували на площі 45 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі врятували постраждалого чоловіка 1984 року народження. Його з діагнозом "отруєння продуктами горіння" госпіталізували до лікарні. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та дев'ять рятувальників.

Ще одна пожежа сталася в Овідіополі на вулиці Вертелецького. О 20:26 рятувальникам надійшло повідомлення про спалах на території ринку. Рятувальники на місці побачили, що горять п'ять торгових павільйонів у ряді. О 20:59 пожежу локалізували та о 21:27 загасили на площі 100 квадратних метрів. Внаслідок пожежі знищено п'ять павільйонів з майном. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та 12 рятувальників, від місцевої пожежної команди – дві одиниці техніки та п'ять осіб особового складу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах