За добу в Одесі й області двічі горіли житлові будинки: одна людина постраждала, десятьох – евакуювали

За добу в Одесі й області двічі горіли житлові будинки: одна людина постраждала, десятьох – евакуювали.

За добу в Одесі й області двічі горіли житлові будинки: одна людина постраждала, десятьох – евакуювали. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
26 листопада 2022 10:03

За добу, з 25 по 26 листопада, в Одеському регіоні гасили 17 пожеж, вісім із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Протягом доби в нашому регіоні сталося дві резонансні пожежі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Так, 25 листопада о 12:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Кілія на вулиці Дмитрівській. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що горить майно в одноповерховому житловому будинку. О 12:39 пожежу вдалося локалізувати, а о 12:53 її повністю ліквідували. Площа загоряння становила 30 квадратних метрів. Внаслідок пожежі постраждав 52-річний господар будинку – його госпіталізували у стані середньої тяжкості. Наразі встановлюються причини пожежі і розмір завданих збитків.

Ще одна пожежа спалахнула в Одесі на вулиці Давида Ойстраха вчора увечері. Там виникло загоряння електрощитової в парадній на першому поверсі 16-поверхового житлового будинку. Повідомлення про спалах надійшло на лінію Служби порятунку о 22:50. О 23:12 пожежу локалізували, а о 23:23 – повністю загасили на площі два квадратні метри. Під час гасіння пожежі співробітники ланки газозахисної служби евакуювали 10 людей. На щастя, ніхто не загинув і не постраждав. Ймовірно, пожежа сталася через коротке замикання електропроводки.

Також рятувальники один раз виїжджали на допомогу "102": в Одесі на проспекті Добровольського вони відчинили двері квартири, яку не міг самостійно відкрити 71-річний господар.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів і обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах