За добу в Одесі сталося три ДТП: постраждали п'ятеро людей

За добу в Одесі сталося три ДТП: постраждали п'ятеро людей.

За добу в Одесі сталося три ДТП: постраждали п'ятеро людей. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
08 грудня 2022 15:28

Минулої доби в Одесі сталося три ДТП з постраждалими. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

Так, учора вдень на проспекті Небесної сотні зіткнулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Subaru, рухаючись з боку вулиці Інглезі, проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем BMW, який виїжджав із паркування торгового центру. У лікарню потрапили два пасажири BMW.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На вулиці Вапняковій зіткнулися два авто Toyota Land Сruiser та вантажівка Volvo. Водія авто Toyota госпіталізували.

Вчора ввечері на перехресті вулиць Старопортофранківської та Торгової автобус наїхав на пішохода. До лікарні потрапила 15-річна дівчина.

На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі, які встановлять усі обставини ДТП.

Відео: facebook.com/odesapolice

Усього минулої доби патрульні обробили 738 викликів.

Також правоохоронці перевірили 28 підозрілих осіб, виявили три факти незаконного обігу наркотиків та оформили 10 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння. Наприклад, учора ввечері на вулиці Генерала Петрова за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Chevrolet. Інспектори виявили очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Спецприлад показав три стрілочки. Це означає, що водії керували транспортом з показником понад п'ять проміле, при допустимих 0,2. На водія поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП і усунули від керування транспортним засобом. Тепер остаточне рішення щодо водія прийматиме суд.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах