Зарізав жінку скальпелем і забив до смерті чоловіка: жителя Одеської області підозрюють у подвійному вбивстві

Зарізав жінку скальпелем і забив до смерті чоловіка: жителя Одеської області підозрюють у подвійному вбивстві.

Зарізав жінку скальпелем і забив до смерті чоловіка: жителя Одеської області підозрюють у подвійному вбивстві. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 листопада 2022 20:40

На Одещині поліцейські затримали 45-річного мешканця Нерубайської громади, якого підозрюють у вбивстві цивільної подружжя. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Тіла 39-річної жінки і 56-річного чоловіка за місцем їхнього проживання виявив односелець. Саме він викликав на місце події медиків і поліцейських.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Попередньо правоохоронці встановили, що у вбитих напередодні ввечері був їхній знайомий із сусіднього села. Між чоловіками в ході розмови почався конфлікт, під час якого гість накинувся на господаря з кулаками і забив його до смерті.

Побачивши, що співмешканка потерпілого прокинулася і стала свідком убивства, зловмисник порізав її знайденим у будинку скальпелем. У результаті жінка теж померла, після чого зловмисник втік з місця злочину.

Жителя Одещини затримали за підозрою у подвійному вбивстві.Жителя Одещини затримали за підозрою у подвійному вбивстві. Фото: od.npu.gov.ua

З місця події поліцейські вилучили скальпель та інші важливі для слідства речі. Злочинця виявили і затримали за кілька годин. У момент затримання він перебував у себе вдома в сусідньому селі. Для проведення експертизи у фігуранта вилучили одяг і взуття з біологічними слідами.

Відео: od.npu.gov.ua

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника слідчого відділу відділення поліції №2 Одеського районного управління поліції №2 Олег Шпитко, затриманому повідомили про підозру в умисному вбивстві двох людей. За такий злочин зловмиснику загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі чи довічне ув'язнення. На час досудового розслідування підозрюваного помістили під варту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах