Заступник голови однієї з райадміністрацій Одеси попався на хабарі

Заступник голови однієї з райадміністрацій Одеси попався на хабарі.

Заступник голови однієї з райадміністрацій Одеси попався на хабарі. Фото: od.gp.gov.ua

Події
13 сiчня 2023 12:04

Заступник голови однієї з райадміністрацій Одеси попався на хабарі. "Чиновник" вимагав 2000$за прискорення процесу приватизації житла, а у разі відмови платити – погрожував поверненням квартир у комунальну власність. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Так, прокурори Одеської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо заступника голови однієї з районних адміністрацій Одеси за фактом здирництва та отримання неправомірної вигоди для себе за вплив на ухвалення рішення посадовими особами державних та місцевих органів влади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обвинувачений отримав у громадянина 2 000 доларів США хабара за гарантоване позитивне рішення щодо приватизації квартири в центрі Одеси з усіма необхідними погодженнями органів, задіяних у процедурі, з подальшою держреєстрацією. За ці гроші він обіцяв швидке отримання свідоцтва про приватизацію житла, техпаспорт та держреєстрацію.

Зараз за клопотанням прокурора обвинуваченого усунули з посади.

Заступник голови однієї з райадміністрацій Одеси попався на хабарі.Заступник голови однієї з райадміністрацій Одеси попався на хабарі. Фото: od.gp.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах