Затримали буйного громадянина РФ та ймовірних колаборантів: одеські патрульні відзвітували за вихідні

Одеські патрульні відзвітували за вихідні.

Одеські патрульні відзвітували за вихідні. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
27 червня 2022 13:19

Минулими вихідними патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1960 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 87 підозрілих осіб, затримали 25 порушників комендантської години, а також шістьох осіб, які мали при собі наркотичні речовини. Патрульні виявили п'ятьох осіб, які можуть бути причетні до співпраці з РФ. Зупинили і 39 п'яних водіїв, із яких п'ять намагалися дати хабар патрульним.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вдень у суботу водій Volkswagen на вулиці Інглезі наїхав на пішохода, який рухався "зеброю". Чоловіка забрали до поліції, на місці працював слідчий.

Увечері в суботу на Миколаївській дорозі п'яний чоловік зі зброєю кидався та погрожував сусідам. Як виявилося, він є громадянином РФ і був неодноразово засуджений. Фігуранта затримали та передали слідчим.

Вчора вранці на фонтанській дорозі зупинили чоловіка на мопеді. У його телефоні знайшли багато проросійських телеграм-каналів. Його доправили до поліції.

Також увечері затримали на одному із блокпостів водія авто Kia. Він поводився нахабно і не відповідав на запитання. У його телефоні знайшли безліч проросійських телеграм-каналів та активне спілкування з абонентами країни-агресора. Чоловіка затримали для перевірки.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах