Збір урожаю на Одещині знаходиться під загрозою зриву

Збір урожаю на Одещині знаходиться під загрозою зриву.

Збір урожаю на Одещині знаходиться під загрозою зриву. Фото: tripoli.land

Події
08 червня 2022 13:37

Збір цьогорічного врожаю може опинитися під загрозою зриву, що матиме негативні наслідки для економіки країни. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на інтерв'ю виконувача обов'язків заступника Одеського міського голови Олега Бриндака для італійського видання La Republica.

Так, за його словами, сьогодні в портах Великої Одеси заблоковано чотири мільйони тонн зерна, але з урахуванням зерна, яке зберігається в елеваторах – це понад 20 мільйонів тонн зерна, яке готове до вивезення. Таким чином, нове зерно просто нема де зберігати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Це – виклик, який тисне на економіку. По-перше, питання збереження продукту, по-друге, елеватори потрібно звільняти для нового врожаю", – сказав Бриндак.

Нагадаємо, що глава українського МЗС Дмитро Кулеба висловився про обіцянки російського президента Володимира Путіна не атакувати Одесу після розмінування портів. За його словами, ми не можемо довіряти Путіну, його слова – пустий звук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах